Laatste nieuws

 
 

Met de jubileumshow Cirque du Die Haghe nog vers in ons hoofd, gaan wij nu genieten van een welverdiende zomervakantie. Tijdens de zomervakantie worden er geen lessen gegeven. Na de zomervakantie starten onze lessen een weekje later dan de basisscholen. Dus vanaf maandag 29 augustus is iedereen weer van harte welkom om te komen turnen, dansen en springen.

En heeft u zaterdag 17 september al in uw agenda staan? Dan vindt onze volgende jubileumactiviteit plaats: het Luchtkussenfestival. Houdt u onze website in de gaten voor meer informatie!

Mocht u na de zomervakantie lid willen worden bij Die Haghe, stuurt u dan via het lesaanbod een mail naar de trainer van de les. Onze trainers hebben nu ook vakantie, dus mogelijk duurt het wat langer voordat u een reactie krijgt. Maar mailt u gerust.

Wij wensen iedereen een hele fijne zomervakantie en zien iedereen daarna uitgerust weer terug.

Met zomerse groet,

cgv Die Haghe

Het is bijna zover, dit weekend vieren wij ons 90 jarig bestaan met Cirque du Die Haghe! Alle circusartiesten zijn al een aantal weken hard aan het oefenen om er een spectaculaire show van te maken en hebben er ontzettend veel zin in!

SHOW 
Van de trainers heeft iedereen te horen gekregen hoe laat zij aanwezig moeten zijn op welke dag. De generale repetitie gaat op volgorde van de show, hier is sportkleding voor nodig! Daarna worden de deelnemers mooi gemaakt/geschminkt.

Op zaterdag 4 juni vonden de jaarlijkse Open Zuid-Hollandse kampioenschappen plaats in Bergschenhoek.

De hele herenselectie deed aan deze wedstrijden mee. In de eerste ronde waren Koert, Faris, Kay, Tim en Rens aan de beurt. Voor een paar van hen was het de eerste wedstrijd. Ze vonden het allemaal erg leuk en een spannende ervaring. Ook Rutger was in de 1e ronde aan de beurt. Hij is een van onze oudste jongens uit de selectie. Hij zit pas sinds een jaar bij de selectie en turnde voor het eerst een wedstrijd. Hij vond het erg leuk en hij heeft het super goed gedaan.

Op zaterdag 28 mei vond het Nederlands kampioenschap (NK) plaats in Vucht. Namens cgv Die Haghe was Lucas daar voor gekwalificeerd.

Hij moest op 14:00 uur starten met zijn wedstrijd. Tijdens het inturnen ging het bij het onderdeel sprong erg goed, maar helaas bij de wedstrijd zelf wat minder. Gelukkig zette hij dit niet voort en deed hij het op de andere toestellen veel beter. Vooral zijn brug ging erg goed. Hij kreeg een 11.65 voor zijn brug, hij is de een na beste op de brug van Nederland. Op de andere toestellen haalde hij ook mooie punten.

Pagina 8 van 32

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home