Laatste nieuws

 
 

Aan alle oud-leden, ereleden, leden van verdienste, sterleden, bestuursleden en alle commissieleden van de CGV Die Haghe

Beste “Die Haghe” vrienden,

90 jaar geleden op  8 april 1926 is de Christelijke Gymnastiek Vereniging Die Haghe opgericht. Welke herinneringen heb jij nog aan Die Haghe? Kom ze delen op de reünie.

De start van de inschrijvingen bij Zomerkamp is eenmalig uitgesteld tot 1 februari, dat betekent dat er nog tijd is om in te schrijven!

Die Haghe zal ook dit jaar weer mee gaan op Zomerkamp van de K.N.G.U.. Dat is een week lang spelletjes spelen, dansen, turnen, zingen, zwemmen, disco en gek doen! Daar moet jij toch ook bij zijn?!

Zomerkamp is voor iedereen tussen de 6 en 18 jaar, iedereen boven de 18 jaar kan mee als leiding.

Op zaterdag 12 december waren de jaarlijkse clubkampioenschappen weer. In de laatste ronde waren de jongens aan de beurt. De wedstrijden waren voor de recreatie en de selectie.

De wedstrijd begon om 16:15 uur, de selectie jongens kregen hun pakjes en de recreatie mocht in hun eigen gymkleren. Om 16:45 uur begon het dan echt, voor een aantal jongens was het de eerste wedstrijd dus megaspannend. Nadat ze de warming-up hadden gedaan moesten ze verzamelen in de hal om op te marcheren naar hun eerste toestel, maar ze wilden nog even wat extra aandacht van het publiek dus gingen eerst nog even op de vloer staan. De jongens waren verdeeld in 4 groepen dus iedereen begon op een ander toestel, in principe hebben de Heren 6 toestellen maar wegens tijd en ruimte deden we er maar 4: sprong, vloer, rekstok en brug. De jongens vonden het allemaal erg spannend, maar ondanks dat hebben ze erg goed gepresteerd. Na lang trainen hebben ze het allemaal super gedaan, maar dan nog afwachten wat de jury voor punten heeft gegeven en of ze wel een prijsje winnen, of misschien zelfs de clubkampioenschap beker.

Pagina 10 van 30

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home