cgv Die Haghe

Het bestuur van Die Haghe

Iedere vereniging heeft, naast leden, een bestuur nodig. Belangrijk ook omdat deze verantwoordelijk is voor de aansturing van de vereniging. De onderstaande zes leden vormen nu zo'n zes jaar geheel vrijwillig het bestuur van Die Haghe. Ze zijn het hart van de vereniging en allen zeer gemotiveerd om de doelen van Die Haghe na te streven. Deze doelen zijn beschreven in een pdfMeerjarenbeleidsplan. Daarnaast zorgt het bestuur dat de financiën goed geregeld zijn en dat er activiteiten worden georganiseerd. Het bestuur neemt haar taken serieus en de zes leden hebben er stuk voor stuk plezier in. En met doeltreffend resultaat want Die Haghe is immers een grote vereniging met zeer tevreden leden!

Meer informatie over het bestuur? Of heb je vragen? Klik hieronder op een naam en stuur een bericht. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord.

2013 03 20 diehaghe bestuur 

 

Er zijn geen contactpersonen om weer te geven

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home cgv Die Haghe Bestuur