cgv Die Haghe

Missie en visie

Missie

Die Haghe wil haar leden een plek bieden waar zij elkaar door middel van sport en bewegen kunnen ontmoeten. Bij die ontmoeting staan gelijkwaardigheid van allen en wederzijds respect centraal.

Meer concreet is de missie van Die Haghe:

  • het beoefenen van gymnastiek, turnen en dans door ieder lid op eigen ambitie en op eigen niveau: zowel recreatief als op wedstrijdniveau
  • de gym- turn- en danslessen zijn voor de leden een ontmoetingsplek waar zij zichzelf kunnen ontwikkelen.
  • het bewaken van een verenigingssfeer waarin plezier, betrokkenheid, saamhorigheid en wederzijds respect, centraal staan.

Visie (2010-2014)

Die Haghe is een gezonde en goed georganiseerde gymnastiek- en turnvereniging met zo’n 1.000 leden. Wij willen als vereniging verder gaan op de in de afgelopen jaren ingeslagen weg van professionalisering door verbeteringen aan te brengen in de organisatiestructuur en taakverdeling. In de komende jaren willen wij de kwaliteit van de lessen op een -nog- hoger plan brengen. Door de organisatie van activiteiten willen wij het verenigingsleven van Die Haghe versterken en bewaken. De vereniging verkeert in de gelukkige omstandigheid dat de belangrijkste voorwaarden voor een gezonde ontwikkeling naar de toekomst, aanwezig zijn: de vereniging is zowel in organisatorisch als financieel opzicht gezond. Alle reden dus om de toekomst met veel vertrouwen tegemoet te zien.

Het bestuur van cgv Die Haghe

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home cgv Die Haghe Missie en visie