Springen

Onderlinge Springwedstrijden - 10 oktober 2015

Afgelopen zaterdag 10 oktober hebben veel springers weer deelgenomen aan de onderlinge springwedstrijden. Al vroeg in de ochtend startten de meisjes en jongens in de categorie 8-9 jaar. Zij lieten in een groepje zien waar zij voor hadden geoefend op de toestellen lange mat, trampoline, trampoline-kast en plank kast. Er zijn mooie sprongen voorbij gekomen en er zijn weer heel wat prijzen gewonnen.

Na deze wedstrijdronde zagen wij een spectaculaire demo door de springploeg. Ook kwam er iemand van het circus langs om even rond te kijken!! Zij heeft al heel wat jongens en meiden gezien die kunnen deelnemen aan de jubileumshow op 25 en 26 juni 2015! Het promofilmpje werd vertoond en deze is terug te zien op de Die Haghe Facebook.

In de middag was het de beurt aan de jongens en meisjes vanaf 10 jaar. Ook zij hebben ontzettend goed hun best gedaan en een hoop prijzen binnengesleept.

Bedankt voor jullie deelname!

2015_10_10 Onderlinge Springwedstrijden

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home Springen Nieuws springen Onderlinge Springwedstrijden - 10 oktober 2015