Wedstrijdturnen dames

Open Dag K.N.G.U. Zomerkampen 2016 op 16 april 2016

Open Dag
Op zaterdag 16 april 2016 is de Open Dag van de K.N.G.U. Zomerkampen. Op deze dag kan er een kijkje genomen worden op het kampterrein van Zomerkamp. De tenten staan al klaar en de blokhut is open. De echte zomerkampsfeer zal worden neergezet met spelletjes, zingen en dansen en ook wordt er geschminkt. Er zullen door de dag heen rondleidingen worden gegeven op het kampterrein en er is de hele dag de mogelijkheid om vragen te stellen aan leiding en stafleden.
Het kampterrein is vanaf 10.30 uur open en het programma begint om 11.00 uur, maar er kan de hele dag aangeschoven worden. Ook kan er geluncht worden. De Open Dag duurt tot ongeveer 15.30 uur.
Opgeven is verplicht en kan via https://docs.google.com/forms/d/1BfoIWLPBkdGHPtTGzA_KuiS4tTGt28ljVijfmZFATNA/viewform 

Zoka
Zoka is het zomerkamp van de KNGU, de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie, waar Die Haghe lid van is. Zeven weken lang komen er elke week andere kinderen en leiding het kampterrein vullen.
Een week zomerkamp is een week vol met spellen in het bos, op de zandvlakte en op het kampterrein, veel liedjes zingen, dansen, turnen, feesten, een dagje zwembad, een disco en voor de oudste twee leeftijdsgroepen een dag naar de stad.

Thema
Zomerkamp heeft elk jaar een thema, het kampterrein wordt aangekleed in de sfeer van het thema en er worden spelletjes gedaan die bij het thema passen.
Het thema van zomerkamp is dit jaar: ‘Zomerkampen in topvorm’
We zullen ons in alle vormen wringen door te zingen, dansen, turnen, springen en rennen en komen zo in topvorm.

Adres
Het kampterrein van de K.N.G.U. Zomerkampen is te vinden op:
Lage Bergweg 10
7361 GT Beekbergen 

Inschrijven
Inschrijven voor Zomerkamp kan nog steeds! De eerste week van de zomervakantie zit helaas al helemaal vol, maar in bijvoorbeeld de derde, vierde of zesde week van de zomervakantie is nog plek. Een andere week kan ook in overleg.
Alle informatie over de inschrijving is te vinden op www.cgvdiehaghe.nl onder het kopje ZOKA, Voorinschrijving.

Inschrijven voor Zomerkamp kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin:
- de voor- en achternaam van de deelnemer

- geslacht
- de leeftijdsgroep
(Sjoka / Joka / Tika / Mika / Ouka)
- zomerkamp / gymkamp / danskamp - week (weeknummer of datum)
- telefoonnummer
- e-mailadres

Op de Open Dag kunt u al uw vragen stellen, ook kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijken op www.zoka.nl.

Tot ziens en tot op ZOKA, Paula Hart 

 

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home cgv Die Haghe ZOKA Open Dag