cgv Die Haghe

Die Haghe nieuws

Hoi 12+er! Op zaterdag 8 november kun jij met Your Turn een uur naar Planet Jump! Dit is een nieuw indoor trampoline-park in de omgetoverde Martelaren van Gorcum-kerk. Wil je dit meemaken? Schrijf je dan nu in!

Beste student,

CGV Die Haghe is de grootste turn- en dansvereniging in Den Haag. Om ruim 1500 leden aan het bewegen te krijgen, zijn er een hoop trainers nodig. Door roosterwisselingen op bv. de HALO is het vaak lastig om de trainers in te delen.

Daarom zijn wij ook nu weer op zoek naar enthousiaste studenten, het liefst met turnervaring, die beschikbaar zijn op een van onderstaande dagen/tijden.

Die Haghe is een gezellige en goed georganiseerde vereniging met zo’n 1250 leden. We bieden turnen, springturnen, dansen, sportfit en freerunning aan op vijftien verschillende locaties in Den Haag. In 2016 bestaat Die Haghe 90 jaar.

Wij zoeken meerdere nieuwe medewerkers!! Creatieve, actieve en enthousiaste personen met organisatietalent.  Samen met andere ouders versterk je onze vereniging, en Haagse sportvereniging van het jaar 2014.

Die Haghe is een gezellige  en goed georganiseerde vereniging met zo’n 1250 leden. We bieden turnen, springturnen, dansen, sportfit en freerunning aan op vijftien verschillende locaties in Den Haag. In 2016 bestaat Die Haghe 90 jaar.

Wij zoeken meerdere nieuwe medewerkers!! Creatieve, actieve en enthousiaste personen met organisatietalent.  Samen met andere ouders versterk je onze vereniging, en Haagse sportvereniging van het jaar 2014.

De jaarlijkse opstartdag voor de trainers, dansdocenten, medewerkers en bestuursleden van Die Haghe vond op zaterdag 27 september j.l. plaats.

Pagina 10 van 14

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home cgv Die Haghe Die Haghe Nieuws