Jubileum 90 jaar

Nieuws Jubileum 90 jaar

WOW! Wat zijn wij overdonderd met zoveel inschrijvingen in zo’n korte tijd!!

De inschrijving voor kamp is gesloten. Het maximaal aantal deelnemers is bereikt en helaas kunnen wij geen nieuwe inschrijvingen meer aannemen. Er zijn veel deelnemers die ook al hebben betaald, dan is de inschrijving definitief. Als het goed is heb je al een bevestiging ontvangen, of deze ontvang je binnenkort. Wel ingeschreven maar nog niet betaald? Doe dit dan snel, zodat ook jij een definitieve bevestiging krijgt. Alle deelnemers krijgen t.z.t. meer informatie over het kamp met ook de inpaklijst.

De kampcommissie gaat verder met de voorbereidingen en wij willen jullie alvast bedanken voor al het enthousiasme!

Voor vragen kunt u nog steeds terecht bij de kampcommissie via het e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot ziens!

Zaterdag 17 september was één groot feest! Jong en oud, leden en niet-leden hebben wij zien genieten van dit fantastische spektakel. Hartelijk dank voor jullie komst!
Hieronder vind je de foto's, zodat je nog even na kunt genieten. Veel kijkplezier!

Foto's Michael (fotograaf): dubbelklik hier!

Foto's Janneke: dubbelklik hier! 

Foto's Fotobooth (erg leuk !): dubbelklik hier!

 

Na twee fantastische circusshows is Die Haghe nog niet uitgefeest. Op 17 september vieren we opnieuw ons 90-jarig bestaan. Ditmaal met een groot luchtkussenfestival op het Stokroosveld.

Het is bijna zover, dit weekend vieren wij ons 90 jarig bestaan met Cirque du Die Haghe! Alle circusartiesten zijn al een aantal weken hard aan het oefenen om er een spectaculaire show van te maken en hebben er ontzettend veel zin in!

SHOW 
Van de trainers heeft iedereen te horen gekregen hoe laat zij aanwezig moeten zijn op welke dag. De generale repetitie gaat op volgorde van de show, hier is sportkleding voor nodig! Daarna worden de deelnemers mooi gemaakt/geschminkt.

Pagina 1 van 3

Vacatures

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden. De turn- en danslessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar technische leiding van onze recreatie turn- en dansgroepen.

Klik hier voor meer info.

Lidmaatschap

Wil jij op turnen, dansen, springen of sportfit bij cgv Die Haghe? Of wil je eerst een keer kijken bij een les?

Klik hier voor alle informatie over lid worden bij cgv Die Haghe.

Wil jij je lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

Contact

Secretariaat

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Ledenadministratie

Postbus 61153
2506 AD Den Haag
e-mail contactformulier

Bel mij terug

U bevindt zich hier: Home Jubileum 90 jaar Jubileumnieuws