Die Haghe nieuws

Update Zomerkamp 2020

Wij verheugen ons op een zomer vol SummerMoves Zomerkampen in Beekbergen. Dat is immers waar vele van ons het hele jaar naar uitkijken en waar een grote groep vrijwilligers keihard voor aan het werk is. Wij hebben echter op dit moment te maken met de razendsnel veranderende regels en richtlijnen rondom het coronavirus, die de organisatie ingewikkelder maken dan andere jaren.


Lees meer
Toon al het Die Haghe nieuws

Turnen nieuws

Eerste buitentrainingen recreatie

Vandaag zijn de eerste recreatielessen van start gegaan op verschillende buitenlocaties. Ondanks de kou heeft iedereen weer lekker kunnen sporten én was het weer reuzegezellig!

Lees meer
Toon al het turnen nieuws

Agenda

Zondag 31 mei

Pinksteren -- Alle lessen vervallen

t/m 01-06-2020
Zondag 19 juli
t/m 25-07-2020
Maandag 20 juli

Zomervakantie -- Alle lessen vervallen

t/m 06-09-2020
Zondag 26 juli
t/m 01-08-2020
Toon volledige agenda

Springturnen nieuws

The Fabian

Gister was het een speciale dag voor de springgroep! De langverwachte wedstrijdtrampoline werd eindelijk in gebruik genomen.

Lees meer
Toon al het springturnen nieuws

Meer nieuws

Demoshows nieuwjaarsgala

Op zondag 12 januari hielden wij het eerste Nieuwjaarsgala van CGV Die Haghe. We hebben teruggeblikt op 2019 en 2020 vol goede moed ingeluid.

Lees meer
Toon al het overige nieuws

Evenementen

Tijdmachine kamp 2019

In het Hemelvaartweekend zijn wij met ruim 150 kinderen en medewerkers op kamp geweest! Het kamp vond plaats in de Hellas hal, we kunnen het kamp beschrijven met één woord: GEWELDIG! Bekijk hieronder het kamp van dag tot dag. Tot over drie jaar!;)

Lees meer
Ga naar evenementen

Zomerkampen

Ga naar zomerkampen